UWONG-UWONG

YEEEAAAAHHHHHHHH!!!!,

YEEEAAAHHHHH!!!!!

YEEEAAAHHHH!!!!!!!

Ayo budal maneh, cuk!

Mrene’o lan deloken wong goblok iki

Terlalu ruwet nggo njaluk lan ora wedi peduli

Opo masalahe karo bencana?

Temenan? Metuo ko raiku, cuk

Ngerti yen aku ora iso ngrasakno opo-opo

Iki ora koyo aku kate goleki kebusukan

Aku ngroso koyo borok, koyo mari diuthuk-uthuk

Gaman nang ndasku, kowe urip yen aku mathek

Pisan engkas, cuk

Kabeh uwong ora seneng karo aku, bahno

Getih nang raiku lan tanganku, lan aku

Ora ngerti lapo, aku ora wedi nangis

Tapi iku dudu urusanmu

Uripe sopo iki? Ngerti ora? Rasakno! Emploken!

Puteren dadi aku iso ngidoni pas raine

Aku pingin lungo, amblas

Soale aku ora gelem mathek nang kene

Uwong-uwong=taek (x4)

Uwong-uwong=taek (opo sing kate tok lakoni?)

Uwong-uwong=taek (soale aku ora wedi karo awakmu)

Uwong-uwong=taek (aku iso dadi opo ae sing awakmu ora iso)

Uwong-uwong=taek

Iki ora iso mandek, kowe ora iso dadi opo ae nang kabeh uwong

Nular, aku koncone setan

Opo sing tok karepno ko aku?

Wong-wong ora tau ngandani aku, kegagalan sing diparakno nang aku

Lakonono maneh, ojo ngomong kowe ngacokno

Ojo nggatheli, lawanen nganggo caramu

AKU ORA KOYOK AWAKMU, AKU CUMA RUWET

Mreneo cuk, kabeh wong kudu mathek

Mreneo cuk, kabeh wong kudu mathek

Uwong-uwong=taek (x4)

Uwong-uwong=taek (opo sing kate tok lakoni?)

Uwong-uwong=taek (soale aku ora wedi karo awakmu)

Uwong-uwong=taek (aku iso dadi opo ae sing awakmu ora iso)

Uwong-uwong=taek

Ngerti to? SIP!

Catetan:

Lirike mas-mas nang SLIPKNOT sing judule People iki yen diterjemahno rodo saru tapi yo ngene iki sak ngertiku. Sepurane yen rodo kasar tapi yen awak-awakmu pingin sing luweh lembut yo lagune Bang Haji ae, cumo yo terjemahno dewe.

Advertisements

8 thoughts on “UWONG-UWONG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s