YENI

De’e nyeluk aku lek

Tapi mari ngono ora maneh

Jare ngesiri aku

Tapi mari ngono aku dijarno

Yeni…

Opo perkorone?

De’e ngadoh ko aku

Lungguh nang dengklek

Macak gak butuh

Lan gawe tameng

Yeni…

Opo perkorone?

Kowe garai aku nggantung

Mben pikiranmu maleh

Awale kowe ngomong nggak katene

Mari ngono kowe ngomong gelem

Kowe garai aku nggantung

Lan awake dewe gak mlaku blas

Awake dewe mung ngadek jegrek

Kowe garai aku tobat

Yeni…

Iki mateni aku

De’e butuh panggon dewe

De’e main game pikiran

Mandek nang kosanku

Ngomong jare de’e wes maleh

Yeni…

Opo perkorone?

Aku brusaha moco antara garis

Kowe garai aku gendeng

Awale kowe ngomong nggak katene

Mari ngono kowe ngomong gelem

Kowe garai aku nggantung

Lan awake dewe gak mlaku blas

Awake dewe mung ngadek jegrek

Kowe garai aku tobat

Yeni….

Iki mateni aku….

Iki mateni aku….

Iki mateni aku….

Catetan:

Lirik iki dijupuk soko lagune The Click Five sing judul asline Jenny. Suwun lek.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s