TERNO AKU MLAKU MULEH

Terno aku mlaku muleh

Aku wegah lungo dewe

Lek, gelem ora ngeterno aku mlaku muleh

Lek, cekelen tanganku

Dolen karo aku nang panggonan sing khusus

Lek, gelem ora ngeterno aku muleh

Jam telu isuk lan awakmu nang njero utekku maneh

Aku pasti lagi ngimpi

Tiwas tak pikir aku ngrasakno jantungmu obah

*aku takok, yok opo dadine

Lek umpamane aku wedokanmu lan awakmu koncoku

Kate tak selehno atiku nang tanganmu kanggo selawase

Mbalik:

Lek, gelem ora ngeterno aku mlaku muleh

Aku wegah lungo dewe

Lek, gelem ora ngeterno aku mlaku muleh

Lek, cekelen tanganku

Dolen karo aku nang panggonan sing khusus

Lek, gelem ora ngeterno aku muleh

Woah….na

Potomu tak cekel, tak templekno nang atiku sedinoan, oh lek

Awakmu iku impianku sing dadi kenyataan, seneng pol aku awakmu dadi ka’anku

Buk:

Ben awan lan bengi aku pingin nyekel awakmu

Ngertio yen aku tresno karo awakmu gawe caraku dewe

Mbalik:

Lek, gelem ora ngeterno aku mlaku muleh

Aku wegah lungo dewe

Lek, gelem ora ngeterno aku mlaku muleh

Lek, cekelen tanganku

Dolen karo aku nang panggonan sing khusus

Lek, gelem ora ngeterno aku muleh

Catetan:

Iki ngono dudu terjemahan asli soko lagune Mandy Moore, Walk Me Home alias cuma iseng. Lek ora bener utowo tepak yo ojo ngersulo, jenenge ae iseng.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s